
Yıl 1987
Niyazi Şeker tarafından 1987 yılında Bilecik’te kurulan Şeker Et ve Et Ürünleri sektöre ilk adımını besicilik ve satış mağazalarıyla atmıştır.
Yıl 1990

Şeker Et ve Et Ürünleri Kurucusu Niyazi Şeker 90’lı yıllarda besihane ve satış mağazalarıyla Bilecik halkına hizmet vermeye devam etmiştir.
Yıl 2015

Niyazi Şeker tarafından kurulan Şeker Et ve Et Ürünlerinin sektördeki yatırımlarını arttıran oğulları Olcay ve Tuncay Şeker 2015 yılında Avrupa Standartlarına uygun 5000m2 arazi üzerinde 2000m2 kapalı alana sahip et entegre tesisi ve sıcak satış restaurant projesini hayata geçirerek, sektörün başarılı üretici firmalarından biri haline gelmiştir.
Yıl 2016

Şeker Et ve Et Ürünleri olarak, üretim tesisinde 20, sıcak satış restaurant bölümünde 15 olmak üzere konusunda uzman toplam 35 personelimiz, iSO 9001 , İSO 22000, HACCP kalite belgelerimiz , helal sertifikamız ve müşterilerimizin desteğiyle tercih edilen bir marka olmaktan gurur duyuyoruz.
Yıl 2017

Has Tavuk Bilecik Bölge Bayii Şeker Et ve Et Ürünleri, gıda üretimi için gerekli olan hijyen şartların en üst seviyede sağlandığı Entegre Et Üretim Tesisinde, aylık 60 ton beyaz et, 40 ton kırmızı eti işleyerek, Bilecik,Eskişehir ve Afyon başta olmak üzere çeşitli bölgelere dağıtımını gerçekleştirmektedir.
– Misyonumuz
Şeker Et ve Et Ürünleri entegre et üretim tesisimiz ve sıcak satış restaurantımız ile Bilecik il merkezinde 3 farklı noktada yer alan toptan ve perakende satış mağazalarımız, müşteri memnuniyetini ön planda tutan personelimizle sofralarınıza hijyenik, kaliteli, uygun fiyatlı ve lezzetli ürünler sunmak için çalışıyoruz.
– Vizyonumuz
Şeker Et ve Et Ürünleri olarak sektördeki teknolojik yenilikleri yakından takip ederek, hizmet kalitemiz ve ürünlerimizle yurt içi pazarda adıyla güven temsil ederken, daha büyük istihdam alanları oluşturarak, örnek alınan bir marka olmayı hedefliyoruz.